Boomkwekerij Het Binnen in Lienden is een echt familiebedrijf. Vakmanschap en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wegens groei zoeken wij nieuwe collega’s. Wij hebben plek voor een medewerker boomkwekerij en een logistiek medewerker. Wij zoeken echte buitenmensen. Harde werkers die in een hecht team van acht collega’s iedere dag de klus klaren. Spreekt dit je aan? Lees dan verder en wellicht ben jij onze nieuwe collega.

Werken bij Boomkwekerij Het Binnen

Werken in de boomkwekerij is veelzijdig. Je werkzaamheden wisselen met de seizoenen mee. Samen met je acht andere collega’s zorg jij ervoor dat onze bomen in topconditie opgroeien en uiteindelijk bij een tevreden klant afgeleverd worden. Vakmanschap staat hoog in het vaandel bij Boomkwekerij Het Binnen. Je werkt in de buitenlucht en veel voorkomende taken zijn binden, snoeien, planten en rooien. Uiteraard zorg je ook voor een goede logistieke afhandeling, waaronder het laden en lossen van trailers. Voor de echt zware klussen hebben wij topmaterieel als kluitmachines, rooimachines, kranen, heftrucks en trekkers.

Medewerker boomkwekerij

Onze nieuwe collega in het boomkwekerijteam heeft bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie. Ook als je ervaring hebt als hovenier, plantenkweker of andere ‘groene’ beroepen, nodigen wij je van harte uit om te reageren. De taken van de boomkwekerij medewerker richten zich voornamelijk op alle werkzaamheden gericht op de verzorging van de bomen.

Logistiek medewerker

Als logistiek medewerker bij Het Binnen zijn je voornaamste taken het verzamelen en gereed maken van de orders. Onze bomen gaan met externe vervoerders naar klanten door geheel Europa. Ook het laden, lossen en beheer van ons terrein behoren tot je taken. Is het wat rustiger met de logistieke taken, dan kan je met je collega’s mee de kwekerij in. Onze nieuwe collega heeft bij voorkeur logistieke werkervaring.

Wat wij vragen

  • Ervaring. Je hebt ervaring in de boomkwekerij of in een andere tak van de groenbranche.
  • Kennis van machines. Bij voorkeur kan je met machines werken of ben je bereid dit bij ons te leren.
  • Aanpakkers. Jij weet wanneer het tijd is om door te werken en wanneer je even lekker met je collega’s kan lachen.

Wat bieden wij

  • Goed salaris
  • Werken in een familiebedrijf en een hecht team
  • Zelfstandige functie met veel verantwoording en vrijheid
  • Modern materieel ter ondersteuning van je werkzaamheden
  • Goede werkomgeving om jezelf verder te ontwikkelen

Ben jij enthousiast over deze vacature èn Boomkwekerij Het Binnen? Mooi! Kom langs of stuur een mail naar werkenbij@hetbinnen.nl Tot snel!

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.
Via het onderstaande formulier kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is het onderstaande formulier in te vullen en op de verzend-knop te drukken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij waarderen uw inbreng!
Boomkwekerij Het Binnen B.V.
Het Binnen 25
4033 EN Lienden
Nederland
Tel. +31 344 601 000
Fax. +31 0344 601 031
info@hetbinnen.nl